همه چیز درباره دیزل ژنراتور ⚡
شرکت تامین تجهیز مولد, واردکننده و تولید کننده دیزل ژنراتور در کشور, در این مقاله همه چیز درباره دیزل ژنراتور ارائه خواهد داد. در ابتدا باید تعریفی از مولد برق داشته باشیم. بهصورتکلی به مجموعهای از تجهیزات و دستگاههای مکانیکی و الکتریکی که با کارکرد پیوسته با یکدیگر در جهت تولید انرژی الکتریکی برق عمل می کنند, مولد برق گفته ميشود.
ژنراتور الکتریکی چیست؟
یکی از مهمترین تجهیزات مورد استفاده در مولدهای برق ژنراتور الکتریکی می باشد. ژنراتور الکتریکی مبدلی است که طبق قوانین ماشین های الکتریکی به صورت پیوسته قادر است انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل نماید. ابتدا یک جریان مستقیم یا dc به سیمپیچی میدانی که بر روی روتور ژنراتور موجود است اعمال میگردد در نهایت یک میدان مغناطیسی توسط این سیم پیچ تولید گردد. در مرحله بعد برای ایجاد انرژی مکانیکی در ژنراتور بایستی از یک مبدل دیگر به اسم موتور درونسوز استفاده نمود.
سازوکار موتور درون سوز
موتور درونسوز قادر است انرژی مکانیکی مورد نیاز ژنراتور جهت تولید برق را ایجاد نماید. اینامر مستلزم ایناست که روتور موتور (شفت) به شفت ژنراتور بسته شود (کوپل گردد) . باتوجهبه قوانین الکتریکی با به حرکتدرآمدن روتور ژنراتور و ایجاد میدان های مغناطیسی بین سیم پیچی های روتور و استاتور, ولتاژ سه فاز در دو سر سیمپیچیهای سه فاز موجود در پوسته ژنراتور (استاتور) القا میگردد .
دو دستگاه فوق بایستی توسط پارامترهای مختلفی کنترل گردند. پس تجهیزات دیگری نیز به مجموعه فوق اضافه خواهند شد. تجهیزاتی از قبیل رادیاتور برای خنک کاری موتور , اگزوز , باتری ها , مدارات کنترلی و فرمان. این تجهیزات در تابلو های مورد نظر برای کنترل و فرمان پارامتر های مختلف موتور و ژنراتور استفاده می گردد .
نقش موتور احتراق داخل در دیزل ژنراتور چیست؟
موتورهای احتراق داخل يا درونسوز میتوانند با سوخت های زیر مورد بهره برداری قرار بگیرند:
- سوخت گازوییل ( موتور دیزلی )
- سوخت بنزین (موتور بنزینی)
- سوخت گاز طبیعی شهری (موتور گازسوز)
باتوجهبه توانهای مختلف در طراحی موتورها معمولا در توانهای کم از موتورهای بنزینی ( زیر 10 کیلو وات ) و در توانهای بالاتر بخاطر شرایط مختلف از موتور های دیزلی که به آن دیزل ژنراتور گفته می شود استفاده شده و در صورت استفاده از موتور گاز سوز , ژنراتور گازی نامیده می شود.
دیزل ژنراتور كوپله فابريك چيست ؟
دستگاه ديزل ژنراتور از دوقسمت عمده موتور ديزلي و ژنراتور الكتريكي تشکیلشدهاست كه بايد بصورت مكانيكي بهيكديگر كوپل گردند. تمامي عمليات طراحي و مونتاژ و نصب قسمتهاي مختلف دستگاه ديزل ژنراتور بخصوص موتور ديزلي و ژنراتور الكتريكي بر روي شاسي آن توسط يك شركت معتبر جهاني انجام میگیرد. این شرکت به ارائه گواهينامههاي رسمي بين المللي استاندارد در محل كارخانه به آن دستگاه خواهد پرداخت که گفته مي شود كه دستگاه توليد شده کوپله فابريك است .
از جمله تجهیزات مدرن که باید شرکت کوپله کننده دارا باشد:
شركت كوپله كننده بايد داراي كليه تجهيزات مدرن مورد نياز در اين صنعت از قبيل :
- خط رنگ مكانيزه الكترواستاتيك
- خم وجوش پيشرفته با CNC
- خط مونتاژ مكانيزه
- انواع سيستم هاي مديريت و كنترل كيفيت QC
شرکت كوپله كننده بايد تمامي مراحل توليد از قبيل سيم كشي ها ، نصب و تامين سنسور ها و قطعات اصلي از جمله سيستم هاي خنك كننده ، اگزوز ، باتري ها و انواع فيلترها و همچنين مراحل تست بي باري و تست تحت بار ديزل ژنراتور را به طور كامل انجام داده باشد .
ديزل ژنراتور كوپل داخل
با توجه به موارد اشاره شده درباره دیزل ژنراتور تقريبا تمامي كارگاه ها و يا كارخانه هاي توليد كننده ديزل ژنراتور در داخل كشور كوپله فابريك نمي باشند و به اصطلاح به آن ها ديزل ژنراتور كوپل داخل گفته ميشود .
تامین تجهیز مولد
شرکت تامین تجهیز مولد تولید کننده دیزل ژنراتور با بیش از 10 سال سابقه در واردات و عرضه انواع دیزل ژنراتور ,
تامین و تجهیز نیروگاه های دیزلی و گازی , فروش و پشتیبانی در تامین و احداث نیروگاه های تولید پراکنده (DG) بر
پایه مولد های گازسوز آماده ارائه بهترین خدمات به مشتریان گرامی میباشد. این شرکت به عنوان نمایندگی رسمی
و انحصاری فروش و خدمات پس از فروش دیزل ژنراتور های كوپله فابريك در ایران فعالیت می کند.