معایب استفاده از دیزل ژنراتور

معایب استفاده از دیزل ژنراتور⚡

معایب استفاده از دیزل ژنراتور

از معایب استفاده از دیزل ژنراتور ها می‌توانیم به تولید آلودگی های اشاره کنیم. مورد دیگری که جزو معایب استفاده از دیزل ژنراتور به حساب می‌آید، سنگین بودن و بزرگ بودن آنهاست. همینطور می‌توانیم به راندمان نسبتا پایین دیزل ژنراتور اشاره کنیم. البته خوب است بدانیم که دیزل ژنراتور ها نسبت به گاز ژنراتور ها و موتورهای بنزینی استهلاک کمتری دارند.

دیزل ژنراتورها در چه شرایطی قابلیت استفاده دارند ؟

دیزل ژنراتور ها در موقعیت‌ها و مکان‌هایی قابلیت استفاده‌دارد که از شبکه برق دورهستند و اتصال‌به سیستم شبکه‌های برق ندارند. یا حتی به عنوان منبع تغذیه اضطراری در مواقعی مورد استفاده قرار می‌گیرد که شبکه برق قطع شده باشد. همچنین می‌توان به عنوان ژنراتور ثانویه برای تامین برق بار اضافی شبکه از دیزل ژنراتور استفاده کرد. دیزل ژنراتور در این پروسه، برای تبدیل انرژی الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از نکات مهمی که در مورد دیزل ژنراتور باید بدانیم این است که در نظر گرفتن اندازه و سایز دیزل ژنراتور برای جلوگیری از کم ویا زیاد شدن بار و توان انرژی الکتریکی بسیار مهم و حیاتی است. بنابراین اندازه و سایز دیزل ژنراتور بسیار مهم می باشد.

در کنار اطلاعاتی که از دیزل ژنراتور کسب کردیم، قصد داریم به تعداد دیگری از معایب استفاده از دیزل ژنراتور اشاره کنیم. همانطور که در مورد ارتباط سایز و اندازه ژنراتور و توان آن صحبت کردیم، به طور قطع می‌توانیم نتیجه بگیریم که اگر دیزل ژنراتور قوی تری مورد نیازمان باشد حتما اندازه و سایز بزرگی هم خواهد داشت و این مساله ممکن است برای ما دردسر ساز شود زیرا فضای زیادی را در محیط ما اشغال خواهد کرد.

مسئله واقعی که دیر یا زود باید با آن مواجه شویم هزینه های ترمیم و نگهداری دیزل ژنراتور است که نسبتا جزو هزینه های بالا و گران محسوب می‌شود و به عنوان آخرین عیب از معایب استفاده از دیزل ژنراتور صدای بلند و لرزش های این وسیله است که می‌تواند در ساختمان ها باعث از بین رفتن آرامش افراد شود البته با توجه به سایز و اندازه دیزل ژنراتور توصیه می‌کنیم تا مکانی جدا برای نگهداری دیزل ژنراتور تعبیه کنید تا راه حلی برای کنار آمدن با این موضوع باشد.

دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور
دیزل ژنراتور هم مانند سایر تکنولوژی ها در ابتدای اختراعش به صورت ساده طراحی شده بود. قدرت و نیروی کمتری نسبت به دیزل های ژنراتور امروزی داشتند که به مرور زمان و گسترش علم و آگاهی، کیفیت دیزل های ژنراتور هم افزایش پیدا کرد و کاربردی تر شد. ماده ای که در درون دیزل ژنراتور می‌سوزد دو نوع است:

  • دیزل های بنزینی
  • دیزل های گازوئیلی

و همانطور که قبلا گفته شد یکی از معایب استفاده از دیزل ژنراتور ایجاد آلودگی زیست محیطی است که ناشی از سوختن همین سوخت های فسیلی می‌باشد. اما به درستی می‌دانیم که استفاده از این سوخت ها مقرون به صرفه و اقتصادی هستند. به همین دلیل است که استفاده از آنها همچنان با استقبال فراوان روبرو است.در بین دیزل های بنزینی و گازوئیلی نیز دیزل های گازوئیلی محبوب ترند زیرا انرژی تولید شده در آنها بیشتر است. همچنین علاوه بر اینکه استهلاک کمتری دارد، می‌دانیم عمر دیزل های ژنراتور گازوئیلی از دیزل ژنراتور بنزینی بیشتر است.

تامین تجهیز مولد

شرکت تامین تجهیز مولد تولید کننده دیزل ژنراتور با بیش از 10 سال سابقه در واردات و عرضه انواع دیزل ژنراتور ,
تامین و تجهیز نیروگاه های دیزلی و گازی , فروش و پشتیبانی در تامین و احداث نیروگاه های تولید پراکنده (DG) بر
پایه مولد های گازسوز آماده ارائه بهترین خدمات به مشتریان گرامی می‌باشد. این شرکت به عنوان نمایندگی رسمی
و انحصاری فروش و خدمات پس از فروش دیزل ژنراتور های كوپله فابريك فعالیت می کند.

 

ديزل ژنراتور, دیزل ژنراتور, دیزل ژنراتور دائم کار, دیزل ژنراتور قیمت, معایب دیزل ژنراتور
نوشتهٔ پیشین
تفاوت ژنراتور های دیزلی و بنزینی و دلایل کابرد دیزل ژنراتور⚡
نوشتهٔ بعدی
انواع موتور دیزل ژنراتور بیصدا یا کم صدا ⚡

پست های مرتبط