کاربرد موتور برق:
آیا تا به حال برایتان سوال پیش آمده که کاربرد موتور برق چیست؟ یا اینکه مکانیزم کار موتور برقها چگونه است؟ یا اینکه بخواهید انواع موتور برقها را بشناسید و با توجه به تناسب نیاز خودتان و نوع و کاربرد موتور برقها، محصول مورد نیازتان را خریداری کنید؟
موتور برق ها نسخه ی کوچکتر دیزل ژنراتور ها (diesel generator)هستند. که برای تامین برق مکان نسبتا کوچک مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع میتوان گفت که کاربرد موتور برق ها، کابردی بسیار گسترده است شما در مکان های مختلف از جمله در بیمارستان ها، کاردیزل ژنراتور ها، انواع ساختمان های اداری، مراکز صنعتی و حتی دیزل ژنراتورهای خود از موتور برق استفاده کنید. حتی بسیار دیده شده که کاربرد موتور برق ها در قطار ها و یا کشتی ها برای تامین برق مورد نیازشان نقش بسزایی داشته است.
موتور برق چیست:
موتور برقها electric engine انرژی حاصل از سوخت ها ( گاز، بنزین، گازوئیل ) را به وسیله انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی تبدیل میکنند و ما میتوانیم از آن در ایجاد روشنایی و حتی به کار انداختن بسیاری از وسایل استفاده کنیم. در بازار میتوان موتور برق ها را با نام ژنراتور کوچک و پرتابل پیدا کرد زیرا آنها قابل حمل و نسبتا کوچکاند.

کاربرد های موتور برق را در مصارف گوناگون میتوان یافت که در زیر به چند مورد از آنها اشاره میکنیم:
1.موتور برق خانگی: در تامین برق مورد نیاز دیزل ژنراتور، زمانی که ارتباط با برق شهری قطع باشد و یا وسیله ای مورد استفاده ما باشد که موجب نوسان ناگهانی برق و ایجاد اختلال در مصرف برق همسایه ها و یا حتی سایر وسایل الکترونیکی شود، مورد استفاده قرار میگیرد.
2.موتور برق کیفی: نام دیگر این موتور برق ها، ژنراتور کمپین است زیرا به دلیل قابل حمل بودنشان، در اردو ها و مسافرت ها و کمپین و طبیعت گردی ها استفاده میشود. یکی دیگر از دلایل طرفداری طبیعت گرد ها از این نوع موتور برق، آلایندگی بسیار اندک آن و سازگار بودن با محیط زیست است.
3.موتور برق صنعتی: کاربرد موتور برق در صنعت نیز غیر قابل انکار است اما موتور برق های صنعتی، نسبت به انواع کیفی و خانگی از توانایی تامین برق بیشتری برخوردار هستند و میتوان از این نوع موتور برق برای تامین برق سازمان ها و حتی تامین برق قسمت های حساس تری از کارخانجات استفاده کرد.
4.موتور برق ثابت: این نوع موتور برق ها از دسته ی موتور برق های پرقدرت و با توان الکتریکی بالا هستند و همواره در یک محل خاصی نصب میشوند تا بتوانند برق یک مجموعه را تامین کنند. این دسته از موتور برق ها به دلیل توانایی قدرت بالایی که دارند، به لحاظ قیمت نیز پر هزینه تر هستند.
اگر بخواهیم از معایب موتور برق ها بگوییم، صدای بلند و گوش خراش آنهاست که باعث نارضایتی مصرف کنندگان میشود اما حقیقتی که باید بدانیم این است، همه ی موتور برق ها این صدا را دارند و حتی در موتور برق های با قدرت بیشتر، این صدا نیز ممکن است بلندتر باشد. ولی کاور هایی وجود دارد که صدای موتور برق هایی با این کاورها، اندکی کمتر و بهتر خواهد شد اما هزینه اضافه ای روی قیمت تمام شده موتور برق شما ممکن است ایجاد کند. در نهایت پیشنهاد ما به شما این است که موتور برق خود را در اتاقکی اندکی دور تر از محل کار و یا دیزل ژنراتور خود نگهداری کنید تا هم هزینه موتور برق کاور دار را متحمل نشوید و هم صدای موتور برقتان شما را آزار ندهد.
آخرین دیدگاهها